Tolk/vertaler Spaans testament

Bent u Spaanstalig, woont u in Nederland en wilt u vast laten leggen wat er met uw geld, huis en bezittingen moet gebeuren na uw overlijden? Bij het opmaken van uw testament bij de notaris sta ik u graag bij als beëdigd tolk Spaans.

Wilt u een schenking doen aan een naaste of een goed doel, maar bent u Spaanstalig en weet u niet precies hoe? Met een schenkingsakte bij de notaris regelt u het goed voor uzelf en voor de ontvanger. Als beëdigd tolk Spaans sta ik u hierin graag bij.

  • Vertalingen NL Spaans
  • Tolkdiensten NL Spaans
  • Effectieve communicatie
  • Professionaliteit

Tolk Spaans bij het opmaken van een testament

Komt u uit Spanje of Latijns-Amerika en bent u woonachtig in Nederland? Dan is het verstandig om een testament te laten maken en daarin vast te leggen wat er met uw geld, huis en bezittingen moet gebeuren na uw overlijden.

Heeft u een huis of vermogen in het buitenland? Of bevinden uw erfgenamen zich in het buitenland? Vraag uw notaris dan om gedegen advies. Er is in uw situatie namelijk sprake van internationaal recht.

Bij het optimaal laten vastleggen van uw wensen in een testament, sta ik u als beëdigd tolk Spaans graag bij tijdens uw afspraak met de notaris.


Aantrekkelijke pakketprijs tolkdiensten Spaans
Maakt u een testament op samen met een samenlevingscontract, huwelijkse voorwaarden of partnerschapsvoorwaarden? Dan maakt u gebruik van een aantrekkelijke pakketprijs tolkdiensten Spaans. Vermeld uw wensen in uw offerte aanvraag of neem telefonisch contact op voor een persoonlijk gesprek. Ik sta u graag te woord.

Tolk/vertaler Spaans testament

Vanaf € 299,00 incl BTW
Op aanvraag

Bij Simultanea staat een persoonlijke dienstverlening voorop. We kijken samen met u naar uw huidige situatie uw wensen. Vervolgens brengen we vrijblijvend uw mogelijkheden in kaart. Bent u benieuwd wat Simultanea voor u kan betekenen?

Beëdigde tolkdienst Spaans tijdens de voorbespreking en/of tijdens het passeren van een testament.

Over Marinke

Als beëdigd tolk en vertaler Spaans sta ik op C1 niveau geregistreerd in het Register voor beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) onder Wbtv-nummer 26417. Mijn diploma Bachelor of Arts - Tolk Spaans behaalde ik bij ITV Hogeschool voor Tolken en Vertalen.

Na 12 jaar in Spanje woonachtig en werkzaam te zijn geweest, heb ik mij in 2016 gevestigd in Nederland. Sindsdien vorm ik de brug tussen Nederlandse bedrijven en hun Spaanstalige relaties en klanten.

Grenzeloos communiceren
De spanning, die een taalbarrière met zich meebrengt, neem ik als cultuurspecialist op natuurlijke wijze weg en ik zorg voor een vloeiende en effectieve communicatie. Betrokkenheid, professionaliteit en snel schakelen staan voorop en dit wordt als zeer positief ervaren en gewaardeerd.

Simultanea is uw bruggenbouwer. Zorg dat u de taal spreekt van uw cliënten, zakenpartners en prospects. Schakel Simultanea in voor tolkdiensten Nederlands - Spaans, vertalingen Nederlands - Spaans en allround interculturele communicatie.
Marinke van Oortmerssen, tolk Spaans