Tolk/vertaler Spaans partnerschapsvoorwaarden

Komt u of uw partner uit Spanje of Latijns-Amerika en gaat u in Nederland een geregistreerd partnerschap aan? Dan is het verstandig naar de notaris te gaan en advies in te winnen. Zeker omdat uw relatie een internationaal karakter heeft. Als beëdigd tolk Spaans sta ik u hierin graag bij.

Wilt u een schenking doen aan een naaste of een goed doel, maar bent u Spaanstalig en weet u niet precies hoe? Met een schenkingsakte bij de notaris regelt u het goed voor uzelf en voor de ontvanger. Als beëdigd tolk Spaans sta ik u hierin graag bij.

  • Vertalingen NL Spaans
  • Tolkdiensten NL Spaans
  • Effectieve communicatie
  • Professionaliteit

Tolk Spaans bij opstellen partnerschapsvoorwaarden

Komt u of uw partner uit Spanje of Latijns-Amerika en gaat u in Nederland een geregistreerd partnerschap aan? Dan is het verstandig naar de notaris te gaan en advies in te winnen. Zeker omdat uw relatie een internationaal karakter heeft. Als beëdigd tolk Spaans sta ik u hierin graag bij.

Zonder partnerschapsvoorwaarden bent u gebonden aan de gevolgen die de Nederlandse wet aan een geregistreerd partnerschap verbindt. Bepaalt u de gevolgen liever zelf? Dan kunt u dit doen middels partnerschapsvoorwaarden en een testament.

Wat kunt u bepalen in uw partnerschapsvoorwaarden?

  • Eigen geld in de woning privé houden
  • Niet opdraaien voor de schuld van de ander
  • Bezittingen privé houden of juist van samen maken
  • Estate-planning

Tolk Spaans onmisbaar bij de notaris
Als u of uw partner uit het buitenland komt, is het van groot belang dat u en de notaris elkaar goed begrijpen. Bij het opstellen van partnerschapsvoorwaarden is een tolk Spaans met gedegen juridische kennis onmisbaar. Als beëdigd tolk Spaans, gespecialiseerd in het notariaat, zorg ik graag voor een vloeiende en vlotte communicatie, en daarmee voor rust en zekerheid betreft uw toekomst.

Tolk/vertaler Spaans partnerschapsvoorwaarden

Vanaf € 299,00 incl BTW
Op aanvraag

Bij Simultanea staat een persoonlijke dienstverlening voorop. We kijken samen met u naar uw huidige situatie uw wensen. Vervolgens brengen we vrijblijvend uw mogelijkheden in kaart. Bent u benieuwd wat Simultanea voor u kan betekenen?

Beëdigde tolkdienst Spaans tijdens de voorbespreking en/of het passeren van partnerschapsvoorwaarden, indien gewenst in combinatie met testamenten.

Over Marinke

Als beëdigd tolk en vertaler Spaans sta ik op C1 niveau geregistreerd in het Register voor beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) onder Wbtv-nummer 26417. Mijn diploma Bachelor of Arts - Tolk Spaans behaalde ik bij ITV Hogeschool voor Tolken en Vertalen.

Na 12 jaar in Spanje woonachtig en werkzaam te zijn geweest, heb ik mij in 2016 gevestigd in Nederland. Sindsdien vorm ik de brug tussen Nederlandse bedrijven en hun Spaanstalige relaties en klanten.

Grenzeloos communiceren
De spanning, die een taalbarrière met zich meebrengt, neem ik als cultuurspecialist op natuurlijke wijze weg en ik zorg voor een vloeiende en effectieve communicatie. Betrokkenheid, professionaliteit en snel schakelen staan voorop en dit wordt als zeer positief ervaren en gewaardeerd.

Simultanea is uw bruggenbouwer. Zorg dat u de taal spreekt van uw cliënten, zakenpartners en prospects. Schakel Simultanea in voor tolkdiensten Nederlands - Spaans, vertalingen Nederlands - Spaans en allround interculturele communicatie.
Marinke van Oortmerssen, tolk Spaans