Tolk/vertaler Spaans huwelijkse voorwaarden

Komt u of uw partner uit Spanje of Latijns-Amerika en wilt u trouwen onder huwelijkse voorwaarden? Als beëdigd tolk Spaans zorg ik bij het opstellen van uw huwelijkse voorwaarden bij de notaris graag voor een vloeiende communicatie.

Wilt u een schenking doen aan een naaste of een goed doel, maar bent u Spaanstalig en weet u niet precies hoe? Met een schenkingsakte bij de notaris regelt u het goed voor uzelf en voor de ontvanger. Als beëdigd tolk Spaans sta ik u hierin graag bij.

  • Vertalingen NL Spaans
  • Tolkdiensten NL Spaans
  • Effectieve communicatie
  • Professionaliteit

Tolk Spaans bij opstellen huwelijkse voorwaarden

Komt u of uw partner uit Spanje of Latijns-Amerika en gaat u in Nederland of buitenland trouwen onder huwelijkse voorwaarden? Dan krijgt u te maken met buitenlands recht. Bij het opstellen van huwelijkse voorwaarden bij de notaris is het van belang hier bij stil te staan. Als beëdigd tolk Spaans sta ik u graag bij, zodat u uw wensen zonder moeite kenbaar kunt maken aan uw notaris en uw notaris de rechtsgevolgen van uw huwelijkse voorwaarden probleemloos met u kunt bespreken.

Overwegingen bij een internationale relatie
Bent u van plan zich na het huwelijk in Nederland te vestigen of in het buitenland? Welke gevolgen heeft de rechtskeuze voor het Nederlands recht voor de rechtspositie van eventuele kinderen, het vermogen of wie de erfgenamen zijn? Is het wellicht verstandiger om een keuze voor het recht van een ander land te maken? Dit zijn zaken die uitvoerig dienen te worden besproken.

Tolk Spaans onmisbaar
Om elkaar hierbij goed te kunnen begrijpen, is een beëdigd tolk Spaans met gedegen juridische kennis onmisbaar. Als beëdigd tolk Spaans, gespecialiseerd in het notariaat, zorg ik graag voor een vloeiende en vlotte communicatie, en daarmee voor rust en zekerheid betreft uw toekomst.

Tolk/vertaler Spaans huwelijkse voorwaarden

Vanaf € 299,00 incl BTW
Op aanvraag

Bij Simultanea staat een persoonlijke dienstverlening voorop. We kijken samen met u naar uw huidige situatie uw wensen. Vervolgens brengen we vrijblijvend uw mogelijkheden in kaart. Bent u benieuwd wat Simultanea voor u kan betekenen?

Beëdigde tolkdienst Spaans tijdens de voorbespreking en/of het passeren van huwelijkse voorwaarden, indien gewenst in combinatie met testamenten.

Over Marinke

Als beëdigd tolk en vertaler Spaans sta ik op C1 niveau geregistreerd in het Register voor beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) onder Wbtv-nummer 26417. Mijn diploma Bachelor of Arts - Tolk Spaans behaalde ik bij ITV Hogeschool voor Tolken en Vertalen.

Na 12 jaar in Spanje woonachtig en werkzaam te zijn geweest, heb ik mij in 2016 gevestigd in Nederland. Sindsdien vorm ik de brug tussen Nederlandse bedrijven en hun Spaanstalige relaties en klanten.

Grenzeloos communiceren
De spanning, die een taalbarrière met zich meebrengt, neem ik als cultuurspecialist op natuurlijke wijze weg en ik zorg voor een vloeiende en effectieve communicatie. Betrokkenheid, professionaliteit en snel schakelen staan voorop en dit wordt als zeer positief ervaren en gewaardeerd.

Simultanea is uw bruggenbouwer. Zorg dat u de taal spreekt van uw cliënten, zakenpartners en prospects. Schakel Simultanea in voor tolkdiensten Nederlands - Spaans, vertalingen Nederlands - Spaans en allround interculturele communicatie.
Marinke van Oortmerssen, tolk Spaans