Tolk/vertaler Spaans akte van schenking

Wilt u een schenking doen aan een naaste of een goed doel, maar bent u Spaanstalig en weet u niet precies hoe? Met een schenkingsakte bij de notaris regelt u het goed voor uzelf en voor de ontvanger. Als beëdigd tolk Spaans sta ik u hierin graag bij.

Wilt u een schenking doen aan een naaste of een goed doel, maar bent u Spaanstalig en weet u niet precies hoe? Met een schenkingsakte bij de notaris regelt u het goed voor uzelf en voor de ontvanger. Als beëdigd tolk Spaans sta ik u hierin graag bij.

  • Vertalingen NL Spaans
  • Tolkdiensten NL Spaans
  • Effectieve communicatie
  • Professionaliteit

Tolk Spaans bij verlijden akte van schenking

Met een schenkingsakte bij de notaris regelt u het goed voor uzelf en voor de ontvanger. Uw notaris informeert en adviseert u over

  • de belastingvoordelen voor de schenker en ontvanger
  • het verschil tussen schenken en schenken op papier
  • het juiste moment van schenken en hoe u het beste rekening kunt houden met de omstandigheden van de ontvanger
  • hoe u de schenking kunt terugdraaien als uw omstandigheden veranderen

Moeiteloos communiceren in uw eigen taal: Spaans
Tijdens uw gesprek en het verlijden van de akte van schenking vorm ik als beëdigd tolk Spaans de onmisbare brug tussen u en de notaris. Alles wat de notaris zegt, vertolk ik naar het Spaans. Uw vragen en opmerkingen kunt u in uw eigen taal stellen en vertolk ik naar het Nederlands. Ik neem de taalbarrière weg en zorg voor een vloeiende en vlotte communicatie, zodat u zich kunt bezig houden met wat écht van belang is: het opstellen van een persoonlijke akte van schenking.

Neem contact op voor een persoonlijke tolkdienst Spaans bij uw notaris en reken op een vast tarief. Wel zo inzichtelijk!

Tolk/vertaler Spaans akte van schenking

Vanaf € 299,00 incl BTW
Op aanvraag

Bij Simultanea staat een persoonlijke dienstverlening voorop. We kijken samen met u naar uw huidige situatie uw wensen. Vervolgens brengen we vrijblijvend uw mogelijkheden in kaart. Bent u benieuwd wat Simultanea voor u kan betekenen?

Beëdigde tolkdienst Spaans tijdens de voorbespreking en/of het verlijden van een akte van schenking.

Over Marinke

Als beëdigd tolk en vertaler Spaans sta ik op C1 niveau geregistreerd in het Register voor beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) onder Wbtv-nummer 26417. Mijn diploma Bachelor of Arts - Tolk Spaans behaalde ik bij ITV Hogeschool voor Tolken en Vertalen.

Na 12 jaar in Spanje woonachtig en werkzaam te zijn geweest, heb ik mij in 2016 gevestigd in Nederland. Sindsdien vorm ik de brug tussen Nederlandse bedrijven en hun Spaanstalige relaties en klanten.

Grenzeloos communiceren
De spanning, die een taalbarrière met zich meebrengt, neem ik als cultuurspecialist op natuurlijke wijze weg en ik zorg voor een vloeiende en effectieve communicatie. Betrokkenheid, professionaliteit en snel schakelen staan voorop en dit wordt als zeer positief ervaren en gewaardeerd.

Simultanea is uw bruggenbouwer. Zorg dat u de taal spreekt van uw cliënten, zakenpartners en prospects. Schakel Simultanea in voor tolkdiensten Nederlands - Spaans, vertalingen Nederlands - Spaans en allround interculturele communicatie.
Marinke van Oortmerssen, tolk Spaans