Beëdigde vertaling Spaans - Nederlands geboorteakte

Wilt u zich in Nederland inschrijven bij de gemeente of een verblijfsvergunning aanvragen bij de IND? Dan vraagt de gemeente of de IND u vaak om een officiële geboorteakte. Uw Spaanstalige geboorteakte moet door een beëdigd vertaler vertaald worden naar het Nederlands.

Wilt u een schenking doen aan een naaste of een goed doel, maar bent u Spaanstalig en weet u niet precies hoe? Met een schenkingsakte bij de notaris regelt u het goed voor uzelf en voor de ontvanger. Als beëdigd tolk Spaans sta ik u hierin graag bij.

  • Vertalingen NL Spaans
  • Tolkdiensten NL Spaans
  • Effectieve communicatie
  • Professionaliteit

Beëdigde vertaling Spaans - Nederlands van een geboorteakte

Als u naar Nederland komt voor werk of omdat u hier met uw partner wilt samenwonen, vraagt de gemeente of de IND vaak om een beëdigde vertaling van uw geboorteakte. Waar moet u rekening mee houden? Voordat u uw geboorteakte naar het Nederlands laat vertalen, moet u bekijken of u uw geboorteakte gelegaliseerd moet worden.

Wilt u weten hoe u uw buitenlandse geboorteakte kunt laten legaliseren? Bezoek dan de website van Nederland Wereldwijd en vul uw land van herkomst in. Als u hierbij hulp nodig heeft, verneem ik het graag.

Uw geboorteakte laten vertalen
Ik ontvang graag een heldere scan of foto van uw geboorteakte per e-mail. Zodra ik deze ontvangen heb, zal ik u een prijsopgave doen voor de beëdigde vertaling Spaans - Nederlands van uw geboorteakte. De prijs is altijd inclusief verzending van de originele vertaling per post en een scan van de vertaling per e-mail.

Moet u meerdere officiële documenten te laten vertalen? Zoals bijvoorbeeld een huwelijksakte of ongehuwdverklaring? Laat dit dan weten in uw e-mail. U rekent dan op een speciale pakketprijs.

Beëdigde vertaling Spaans - Nederlands van een geboorteakte

Beëdigde vertaling Spaans - Nederlands geboorteakte

Vanaf € 299,00 incl BTW
Vanaf 75,00 excl. btw

Bij Simultanea staat een persoonlijke dienstverlening voorop. We kijken samen met u naar uw huidige situatie uw wensen. Vervolgens brengen we vrijblijvend uw mogelijkheden in kaart. Bent u benieuwd wat Simultanea voor u kan betekenen?

Beëdigde vertaling Spaans - Nederlands van een geboorteakte.

Over Marinke

Als beëdigd tolk en vertaler Spaans sta ik op C1 niveau geregistreerd in het Register voor beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) onder Wbtv-nummer 26417. Mijn diploma Bachelor of Arts - Tolk Spaans behaalde ik bij ITV Hogeschool voor Tolken en Vertalen.

Na 12 jaar in Spanje woonachtig en werkzaam te zijn geweest, heb ik mij in 2016 gevestigd in Nederland. Sindsdien vorm ik de brug tussen Nederlandse bedrijven en hun Spaanstalige relaties en klanten.

Grenzeloos communiceren
De spanning, die een taalbarrière met zich meebrengt, neem ik als cultuurspecialist op natuurlijke wijze weg en ik zorg voor een vloeiende en effectieve communicatie. Betrokkenheid, professionaliteit en snel schakelen staan voorop en dit wordt als zeer positief ervaren en gewaardeerd.

Simultanea is uw bruggenbouwer. Zorg dat u de taal spreekt van uw cliënten, zakenpartners en prospects. Schakel Simultanea in voor tolkdiensten Nederlands - Spaans, vertalingen Nederlands - Spaans en allround interculturele communicatie.
Marinke van Oortmerssen, tolk Spaans